De kracht van X

Startmoment

Vanaf 7-10-2020 (7 dagen)

Locatie

Rikus Eext

Deelnemers

0 inschrijvingen (10 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 01-09-2020
Over deze opleiding

Geboren tussen 1955 en 1970?
Wanneer jij geboren bent tussen 1955 en 1970 hoor jij tot de groep die Generatie X wordt genoemd. Op dit moment ben je dan tussen de 49 en de 64 jaar oud. Jouw generatie is de grootste groep die op dit moment actief is op de arbeidsmarkt. Jij en je generatiegenoten beschikken over zeer veel werkervaring. Je hebt bijgedragen aan de cultuur en het succes van de organisatie.

 

Tussen midden veertig en zestig
Wat we zien, waarschijnlijk mede door de veranderingen in de samenleving en de arbeidsmarkt, is dat veel mensen in hun vijftiger jaren opnieuw behoefte hebben aan een herbezinning op zichzelf en hun werk. In de samenleving en in organisaties is er sprake van continue verandering. Hoe houd je die veranderingen bij, en hoe houd je dat leuk voor jezelf? Hoe zorg je voor een prettige en effectieve samenwerking met jongere generaties? In deze fase van je werkzame leven ervaar je misschien dat je jezelf ‘opnieuw moet uitvinden’ om fit en gemotiveerd te blijven. Dat je opnieuw bij jezelf te raden wilt gaan wie je in deze fase van je leven wilt zijn en hoe jij in de toekomst ten diepste wilt vormgeven aan je talenten, je waarden, je ervaring en je kennis. Dat hoeft niet zwaar en serieus te zijn, wel loont het enorm de moeite eens echt tijd te nemen voor wat zelfreflectie.

 

De kracht van X
Koffie & Bubbels heeft voor mensen die aan de slag willen gaan met vragen rond energie, motivatie en mogelijkheden in de komende fase van hun loopbaan een leer- en ontwikkeltraject ontwikkeld met de naam De kracht van X. Een traject van zes dagen onder begeleiding van twee trainers in een groep met 10 deelnemers. Meer dan 280 X-ers, van verschillende organisaties, hebben dit traject de afgelopen jaren doorlopen met erg mooie resultaten. Via deze link zijn quotes van oud deelnemers te lezen. De Kracht van X gaat in maart van start, onderstaand zijn data te zien.

 

Inschrijven voor een intakegesprek

Om te onderzoeken of dit traject ook voor jou waardevol is kun je je aanmelden voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. Het gesprek duurt ongeveer een uur en is met Els ten Hengel. Els is de hoofdtrainer van het programma. Naast dat je een toelichting op het programma krijgt is er uiteraard ook ruimte om vragen te stellen en samen te onderzoeken of dit traject voldoet aan je behoefte.

 

Klik op de link om je aan te melden voor een intakegesprek.

 

http://www.koffie-bubbels.nl/diensten/de-kracht-van-x/?form=0#f

 

Trainingsdata:
Dag 1 - Woensdag 3 juni, Rikus Eext
Dag 2 - Maandag 6 juli, Rikus Eext
Dag 3 en 4 - Woensdag 2 september, 18 hr. tot vrijdag 4 september 16 hr. Allardsoog in Bakkeveen
Dag 5 - Woensdag 7 oktober, Rikus Eext
Dag 6 - Woensdag 4 november, Rikus Eext

 

Quote:
"Ik heb de kracht van X ervaren als een fundament om verder op te bouwen. Els en Martijn zijn trainers die de sfeer in een groep goed aanvoelen. Doorvragers zijn het ook, maar dat vind ik heel prettig. Fijn ook dat er ruimte was voor humor en een lach tussendoor!

Voor mij heeft de Kracht van X vooral mijn zelfvertrouwen weer opgebouwd. Met name ook op mijn werk. Ik geef zo maar presentaties en workshops, sta vertegenwoordigers te woord alsof ik nooit anders heb gedaan en voel me ook veel zekerder tegenover mijn jongere collega’s. Ik ben best heel creatief in mijn vak (communicatie) maar hield me soms stil omdat ik dacht dat anderen mijn idee misschien wel raar zouden vinden.  Nu kom ik er gewoon mee en 9 van de 10 keer vinden de collega’s het ook een goed idee!
Ik geef De Kracht van X een dikke 10!"

Datum en locatie
Let op: deze opleiding/cursus bestaat uit 7 delen op de volgende locatie(s):

Deel A

Rikus Eext
Op woensdag 7 oktober 2020
van 09:00 tot 17:00 uur
Eext
Hoofdstraat 10

Deel B

Rikus Eext
Op woensdag 4 november 2020
van 09:00 tot 17:00 uur
Eext
Hoofdstraat 10 10

Deel C

Nieuw Allardsoog
Op maandag 23 november 2020
van 18:00 tot 21:00 uur
Bakkeveen
Jarig van der Wielenwei 6

Deel D

Nieuw Allerdsoog
Op dinsdag 24 november 2020
van 08:00 tot 23:00 uur
Bakkeveen
Jarig van der Wielenwei 6 1-3

Deel E

Nieuw Allerdsoog
Op woensdag 25 november 2020
van 09:00 tot 16:00 uur
Bakkeveen
Jarig van der Wielenwei 6 1-3

Deel F

Rikus Eext
Op vrijdag 15 januari 2021
van 09:00 tot 17:00 uur
Eext
Hoofdstraat 10

Deel G

Rikus Eext
Op vrijdag 12 februari 2021
van 09:00 tot 17:00 uur
Eext
Hoofdstraat 10