Training Ynnovate

Startmoment

Vanaf 20-3-2019

Locatie

Aleida Kramersingel

Deelnemers

7 inschrijvingen (5 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 19-03-2019
Over deze opleiding

Zie jij binnen jouw afdeling een grote verandering opkomen? En heeft dit een innovatieve oplossing nodig maar weet je niet goed hoe je tot deze oplossing moet komen? Heb je ervaring met het begeleiden van een proces? Word dan Ynnovator! Ik hoor je denken: “Wat is dat nou weer?” Lees verder en ontdek hoe jij misschien wel dé oplossing kan bedenken voor het probleem.

 

Wat doe je als Ynnovator?

Als Ynnovator ben je opgeleid om innovatief te denken en te handelen. De Ynnovate-methode kenmerkt zich door mensen zélf te laten bedenken welke knelpunten moeten worden opgelost en gezamenlijk te komen tot vernieuwende oplossingen en een nieuwe aanpak. Hierbij gebruik je een arsenaal aan creatieve technieken, die niet alleen leiden tot veel energie en plezier, maar ook tot een snel en goed resultaat.

 

Deze vaardigheden en kennis kan je gebruiken voor je eigen probleem maar ook voor problemen van andere organisaties. Je kan dan worden ingezet om innovatieprocessen te begeleiden intern of extern. Dus in Coevorden, BOCE-verband of bij een andere overheidsorganisatie in Nederland. Super leuk dus!

 

Trainingsdagen:

20 maart                              De Klencke 2,3

21 maart                              De Tuinzaal

28 maart                              Raad- en theaterzaal

16 mei                                 Raad- en theaterzaal

13 juni                                 Raad- en theaterzaal

 

Datum en locatie

Datum/locatie

Aleida Kramersingel
Op woensdag 20 maart 2019
van 09:00 tot 17:00 uur
7741 GE Coevorden
Aleida Kramersingel 4
kamer De Klencke 2,3