Waardenmanagement

Startmoment

Vanaf 31-12-2019

Locatie

Gemeente Coevorden

Deelnemers

3 inschrijvingen (5 plaatsen vrij)
Kosten: geen
Inschrijven tot 31-12-2019
Over deze opleiding

Ben je nieuwsgierig naar wat je drijfveren zijn en hoe je dit herkent in je werk, dan is een test van WaardenManagement misschien iets voor jou. 

 

Drijfverentest - WaardenManagement

Hiermee kom je er achter wat je beweegt, wat je opzoekt of juist vermijdt. Je krijgt daarmee als het ware een  foto van jezelf in de vorm van een kleurenprofiel en bespreekt dit met de loopbaancoach. Waardenmanagement is een drijfverentest die je laat zien  bij welke kleuren (en bijbehorend gedrag) jij je comfortabel voelt en bij welke kleuren je dat niet of minder zult hebben. Het laat zien wat je gedrag is en wat je drijfveren zijn. Er komen voorkeurskleuren tevoorschijn, maar het is vooral de combinatie van kleuren die laat zien hoe jij reageert in jouw (werk) omgeving. Heel herkenbaar!

 

Wat meet het en wat kun je er mee?

Waardenmanagement toont dus wie je bent, maar vooral ook waar je aanpassingsvermogen zit en in welke mate je daar over beschikt, zodat je dit kunt relateren aan je (werk) omgeving.  Waardenmanagement is op wetenschappelijk onderzoek (Graves) gebaseerd. Het is goed te gebruiken als een uitgangspunt voor verdere loopbaanvragen. De uitkomst van de test moet gezien worden als een instrument waarmee het opvolgende gesprek met de loopbaancoach van groot belang is. Dat is de beste manier om de test te laten landen zodat je er als deelnemer voldoende herkenning en gevoel bij krijgt. Daarmee zet je een volgende stap om het beste uit jezelf te halen. 

 

Hoe werkt het?

Je ontvangt inloggegevens voor het maken van de test en je maakt deze test binnen een week na ontvangst van deze gegevens. Het is belangrijk dat je hier tijd voor neemt, het is een uitgebreide vragenlijst. Vervolgens maken we binnen 3 weken een afspraak met je om de testresultaten te bespreken. Jouw kleurensamenvatting van de test krijg je mee, samen met een wat meer uitgebreide uitleg van de betekenis van de kleuren. 

 

Wil je deelnemen?

Aanmelden voor deze training kan door te klikken op "inschrijven". Je kunt je het hele jaar door aanmelden omdat het een individuele test betreft.

 

Meer informatie nodig? Mail met jijbentaanzet@coevorden.nl 

Datum en locatie

Datum/locatie

Gemeente Coevorden
Op dinsdag 31 december 2019
van 09:00 tot uur