Logo Gemeente Tynaarlo
Gemeente Tynaarlo

Werken bij de gemeente Tynaarlo

Tynaarlo
Tynaarlo is een dynamische gemeente in de kop van Drenthe, tussen Assen en Groningen. De gemeente herbergt ruim 32.000 inwoners in een gebied van bijna 150 vierkante kilometer. Het is één van de veertien gemeenten in de P10 (grootste Nederlandse plattelandsgemeenten). We werken intensief samen met de gemeenten in de regio. Zo doet Tynaarlo de personeels- en salarisadministratie en de gemeentelijke belastingen samen met de gemeenten Assen en Aa en Hunze binnen de Samenwerking Drentsche Aa.

Ambities
De ambtelijke organisatie heeft stevige ambities voor de komende jaren. We investeren in klantgerichte, innovatieve dienstverlening en willen dichter bij de burger staan zodat we beter in kunnen spelen op hun veranderende verwachtingen en behoeften. En dat alles binnen een positief-kritische cultuur en volgens de Tynaarlose maat.

Persoonlijke ontwikkeling
In Tynaarlo faciliteren we de ontwikkeling van medewerkers met opleidingen, coaching en begeleiding. Zodat iedereen zijn talenten kan ontplooien. Daarom hebben we een expertisecentrum in het leven geroepen. Om medewerkers, naast hun vaste werkzaamheden, flexibel in te kunnen zetten voor klussen waarbij we hun talenten maximaal benutten.

Nieuwste vacatures Alle vacatures »

Communicatieadviseur (28 uur)

Communicatieadviseur (28 uur)

Salarisadministrateur

Salarisadministrateur

Concernmanager dienstverlening

Concernmanager dienstverlening

Contactinformatie

Bezoekadres
Kornoeljeplein 1
9481 AW VRIES

Postadres
Postbus 5
9480 AA VRIES

telefoon0592 - 266 662
emailinfo@tynaarlo.nl
websitewww.tynaarlo.nl