Logo Gemeente Coevorden schaduw
Gemeente Coevorden

Coevorden Verbindt

“Coevorden Verbindt” is de naam van ons bestuursprogramma van waaruit wij met 265 collega’s werken aan vele en boeiende taken die dit met zich meebrengt. Wij zijn er om de lokale overheidstaken goed, betrouwbaar en efficiënt uit te voeren en het bestuur te ondersteunen bij de realisatie van haar ambities. Hierbij benutten we de kracht van de samenleving en onze medewerkers. Wij werken steeds meer in verbinding met de inwoners, maar ook intern met onze collega’s van verschillende vakgebieden.
 
Vanuit een resultaatgerichte houding willen wij een wendbare en flexibele organisatie zijn en zijn we ook al flink in beweging: loopbaan, mobiliteit, ontwikkeling en opleidingen zijn bij ons net zo belangrijk als koffie, een goed gesprek met je leidinggevende en een goede werkomgeving. Wie bij ons werkt, kan rekenen op steun van collega’s, een leidinggevende die faciliteert, flexibele werkplekken en -tijden en een prettig salaris.
 
Met 36.000 inwoners in een gemeente met een kleine, maar historische vestingstad en veel karakteristieke dorpen zijn we een middelgrote organisatie. Deze schaalgrootte brengt met zich mee dat wij uitdagend werk bieden met veel ruimte, verantwoordelijkheid en korte lijnen.
 
Het gemeentehuis van Coevorden is een modern en multifunctioneel gebouw dat op een historische plek in Coevorden staat, tussen het Kasteel en de eeuwenoude markt. Het gebouw biedt naast de gemeente onderdak aan onder andere een theater, een grand café en een cultuurhuis (waar o.a. muziekonderwijs wordt gegeven). Een ‘huis van de bevolking’, waar op alle momenten van de dag mensen werken, hun zaken bij de gemeente regelen, contact hebben, musiceren en genieten van cultuur.
 
Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste en talentvolle medewerkers die zich herkennen in onze kernwaarden: omgevingsbewust, open en aanspreekbaar, klantgericht en doelgericht. Enthousiast over ons? Misschien worden wij ook enthousiast over jou als onze nieuwe collega!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres
Kasteel 1
7741 GC COEVORDEN

Postadres
Postbus 2
7740 AA COEVORDEN

telefoon14 0524
emailinfo@coevorden.nl
websitewww.coevorden.nl