Logo Gemeente Aa en Hunze
Gemeente Aa en Hunze

Gemeente Aa en Hunze, van A tot Z Buitengewoon!

Van Drentsche Aa tot Hunze, van Amen tot Spijkerboor, van het festival der Aa in Schipborg tot de Super Prestige in Gieten. Van natuur tot cultuur, van sport tot wonen en werken: in alle opzichten is de gemeente Aa en Hunze ‘Buitengewoon’!
 
Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland met zo’n 25.000 inwoners, 35 dorpen en kernen en een oppervlakte van ruim 270 km². En dat alles strekt zich uit over het zand van de Hondsrug en het veen van de Veenkoloniën.  
 
Aa en Hunze is een vitale gemeente, waar recreatie en toerisme, zorg en de agrarische sector vele kansen bieden. Waar inwoners gericht zijn op ‘samen doen’, en waar sterke sociale verbanden en zorg voor elkaar nog bestaan: dát is naoberschap.
 
Elke dag een beetje mooier!
Werk je bij de gemeente Aa en Hunze, dan voer je samen met ruim 250 collega’s werk uit dat ertoe doet. Onze missie is om Aa en Hunze mooi te houden én elke dag een beetje mooier te maken.
 
Het liefst werken we samen met onze inwoners aan maatschappelijke vraagstukken. We staan daarbij open voor initiatieven, luisteren en bewegen mee, verbinden en ondersteunen. Dat doen we door steeds vaker naar ‘buiten’ te gaan en contacten te onderhouden met inwoners, organisaties en verenigingen. Zo kunnen we goed inspelen op wat er leeft bij inwoners. 
 
Ruimte voor jou
Ben jij iemand die van buiten naar binnen denkt en werkt, inspeelt op initiatieven van inwoners en bedrijven, nieuwe ideeën inbrengt én maatwerk kan leveren? Dan pas je bij Aa en Hunze!

Foto: Niels Knelis Meijer

Nieuwste vacatures

Medewerker automatisering 2e lijn

Medewerker automatisering 2e lijn

Contactinformatie

Bezoekadres
Spiekersteeg 1
9461 BH GIETEN

Postadres
Postbus 93
9460 AB GIETEN

telefoon14 0592
emailgemeente@aaenhunze.nl
websitewww.aaenhunze.nl/