Logo RUD Drenthe
RUD Drenthe

Samenwerken aan een schoon en veilig Drenthe!

De Regionale Uitvoeringsdienst Drenthe is de omgevingsdienst voor Drenthe. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van de provincie en de twaalf gemeenten in Drenthe.

Als je op zoek bent naar een baan waarin je bijdraagt aan een schone en veilige provincie zit je goed bij de RUD Drenthe. Of het nu om bodemvervuiling en bodemsanering gaat, geluidhinder, luchtverontreiniging of dat er bijvoorbeeld een vergunning moet worden verleend voor een vuurwerkshow, wij zijn in staat om snel en adequaat te doen wat nodig is.

Samen met andere enthousiaste collega’s houd je toezicht en controleer je de meest uiteenlopende bedrijven, instellingen en ondernemingen. Of breng je advies uit over vraagstukken en problemen die zich voordoen op het terrein waar je werkzaam bent. Het kan ook zijn dat je bij ons bedrijfsbureau ondersteuning biedt aan deze werkzaamheden vanuit de front office, het secretariaat, financiën of HR. Als snel een product of dienst moet worden geleverd is dat een uitdaging die je met beide handen aanpakt.

Bij de RUD Drenthe ben je ervan bewust dat jouw werkzaamheden worden uitgevoerd in een keten met andere belanghebbenden, zoals professionals bij andere organisaties en bij overheden. Ook in dit spanningsveld weet je altijd een goede balans te vinden tussen de positie van de opdrachtgever en die van de RUD Drenthe als opdrachtnemer.

Wil jij je op je vakgebied of op persoonlijk vlak verder ontwikkelen, dan bieden wij jou daar volop mogelijkheden voor. Wij omarmen nieuwe technologieën en kunnen en willen ook op dat gebied niet stilstaan. Denk daarbij aan het risicogericht toezicht, waarin data-analyse een belangrijke rol speelt. Binnen onze provincie zoeken wij de samenwerking als het gaat om invoering van de Omgevingswet in 2021 dat binnen ons takenpakket valt.

Bij de RUD Drenthe werken circa 125 vaste medewerkers, verdeeld over twee locaties in Assen en Emmen.

De RUD Drenthe is een aantrekkelijke werkgever. Voor mensen die gedreven en enthousiast zijn, werk maken van samenwerken en die hun kennis en kunde willen vergroten. En die met hart en ziel gaan voor een schoon en veilig Drenthe! 

Bezoekadres Assen
Westerbrink 1
9405 BJ Assen


Bezoekadres Emmen
Raadhuisplein 1
7811 AP Emmen

Video RUD Drenthe

Nieuwste vacatures

Functioneel Beheerder

Functioneel Beheerder

Jurist (36 uur / 1 fte)

Jurist (36 uur / 1 fte)

Contactinformatie

Bezoekadres
Westerbrink 1
9405 BJ ASSEN

Postadres
Postbus 1017
9400 BA ASSEN

telefoon0800-9102
emailinfo@ruddrenthe.nl
websitewww.ruddrenthe.nl