Vooruit in Drenthe

Vooruit in Drenthe is al enkele jaren een regionaal samenwerkingsverband in Drenthe van diverse (overheids)organisaties. In totaal zijn het bijna 20 organisaties die met elkaar samenwerken op het gebied van talent- en loopbaanontwikkeling en het bieden van kansen op de arbeidsmarkt. Dit biedt ook voor jou kansen!

Het arbeidsmarktplatform VooruitinDrenthe.nl is het nieuwste initiatief van het samenwerkingsverband. Hier publiceren de deelnemende organisaties zowel hun interne als externe vacatures. Medewerkers hebben tevens toegang tot de regionaal en intern beschikbare vacatures en klussen. De externe vacatures zijn ook beschikbaar voor niet medewerkers. In de nabije toekomst worden aan dit platform ook (interne) opleidingsmogelijkheden toegevoegd.

Op dit moment bieden nog niet alle organisaties uit het samenwerkingsverband hun vacatures op deze website aan. Aankomende periode zullen meer organisaties aansluiten. Houdt de website daarom goed in de gaten.

Registreer je op de website, ontvang de laatste vacatures per mail of maak een profiel aan zodat ook jij goed in beeld komt bij de op het platform actieve organisaties.

Ook voor als je (nog) niet bij ons werkt

Werk je nog niet bij één van de deelnemende organisaties? Geen probleem. Deze website vormt het portaal naar de beschikbare vacatures in onze regio. Registreer je op onze website, dan blijf je nog eenvoudiger op de hoogte van het aanbod.

Klik op een van de logo’s om meer te weten te komen over de deelnemende organisaties.

Deelnemende organisaties